Top
 

Dakgoot reinigen

Uw dakgoot reinigen,
belangrijker dan u denkt.

In uw dakgoot komt alles terecht wat op uw dak valt. Denk hierbij aan bladeren, takken, mos maar ook vogels laten een hoop vuil achter in uw dakgoten. Als hier te lang niks aan gedaan word hoopt dit vuil zich op. Door een rottingsproces word dit vuil een compacte hoop in uw goot. Hierdoor raakt de goot verstopt en dit kan ook makkelijk uw regenpijp verstoppen. Doordat er continu water in de goot staat, kan deze poreus worden en kan deze substantie uit uw dakgoten gaan lekken. Reparatie van uw dakgoot is ook helaas een prijzige klus. Ook bestaat er de kans dat wanneer uw dakgoot overvol raakt, het water uw huis in gaat lekken. Uw dakgoten reinigen op jaarlijkse basis is daarom een goede investering! U voorkomt lekkage, schade aan uw goten en houdt ook ongedierte op afstand.

Het is goed om 1x per jaar uw dakgoten goed te laten reinigen. Woont u in een bosrijk gebied, dan is het zelfs beter om 2x per jaar uw dakgoot te laten reinigen.

Uw dakgoot schoon al vanaf € 2,50 per meter in combinatie met onze glasbewassing.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf die al heel wat meters aan dakgoot hebben leeggehaald. We weten hoe we moeten werken op hoogte en weten door veel ervaring wat belangrijk is voor uw dakgoten. We hebben dan ook altijd aandacht voor de volgende punten:

  • Verstopping van de regenpijp
  • Schoonmaken van de aanwezige roosters
  • Checken op verstopping regenpijp
  • Dak checken op veel vuil
  • Bevuilde ramen weer reinigen
  • vuil netjes afvoeren

Wilt u zeker zijn dat uw dakgoot in goede staat verkeerd en een partij die met u meedenkt? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op!

Vraag een offerte aan
×