Top
 

Kantoor/Bedrijven schoonmaak

Levert schoonmaak u geld op?

 

Een schoon kantoor werkt motiverend voor uw personeel. Een goede hygiëne zorgt voor een goed gevoel bij uw klanten en draagt daarnaast ook bij aan het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers. En een schoon bedrijf verbetert de ervaring voor uw klanten, waardoor zij vaker zullen terugkomen. Zo levert schoonmaak u geld op! Daarnaast zorgt een schoon en opgeruimd kantoor en/of winkel voor een professionele uitstraling van uw bedrijf.

Schoonmaak op maat
bij Köhler Facilitaire Diensten

Wij maken samen met u een programma op maat voor de schoonmaak, waarbij we rekening houden met uw wensen zoals openings- en kantoortijden. Een vast team, vriendelijk en discreet, zorgt voor het duurzaam en efficiënt schoonmaken van uw kantoor, bedrijf of winkel. Wij luisteren naar uw wensen en denken hierin graag mee. Of dat nu dagelijks, wekelijks of periodiek is, Köhler Facilitaire Diensten staat voor u klaar!

Bedrijfsruimte laten desinfecteren?

In deze tijden is het van groot belang om alles goed schoon te houden, we moeten allemaal aan het werk en dan is hygienne van groot belang. Om zeker te zijn dat uw personeel en klanten het minste risico lopen op besmetting, kunt u uw bedrijf laten desinfecteren.

Wij kunnen deze ruimtes op professionele wijze desinfecteren met middelen die goedgekeurd zijn door het RIVM voor deze doeleinden. Wij bereiken alle plaatsen waar u met de hand misschien moeilijk bij zou kunnen of wat veel tijd in beslag neemt. Wij willen de situatie niet uitbuiten en rekenen hiervoor dan ook een zo laag mogelijk bedrag. Desinfecteren kan bij ons al vanaf 30 voor meerdere kleine ruimtes.

Dus kiest u voor een snelle efficiënte manier om een openbare ruimte te ontsmetten? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar!

 

Nog meer gemak? Ontdek onze All-In-One service!

Ook vullen wij uw voorraden aan!
Vraag een offerte aan