Top
 

Boeidelen reinigen

Uw boeidelen reinigen voor het aanzicht en onderhoud

Aanslag op de boeidelen van uw huis ziet u meteen, de vervuiling valt ook van een grote afstand op. Dit is voor vele een doorn in het oog en terecht. Het geeft een groezelige uitstraling van uw woning en kan voor blijvende schade aan uw schilderwerk zorgen. Of het nu gaat om houten of Trespa platen, wij kunnen professioneel uw boeidelen reinigen en geven uw huis weer een fris uiterlijk.

Wanneer u te lang wacht met schoonmaken, kan algengroei of schimmel leiden tot blijvende schade op zowel de boeidelen. Door schimmels te lang hun gang te laten gaan dringen ze door het schilderwerk. Dit maakt het steeds moeilijker tot bijna! onmogelijk om uw schilderwerk schoon te krijgen. Voorkom dat u uw woning opnieuw moet schilderen! Laat de boeidelen daarom regelmatig reinigen zodat u er langer plezier van heeft. Een offerte is geheel vrijblijvend, vraag hem vandaag nog aan!

Hoe wij uw boeidelen reinigen.

in principe zijn de meeste boeidelen goed schoon te krijgen met de hand. Wij gebruiken een combinatie van osmosewater en poetsen met de hand. Zo krijgen over het algemeen de meeste boeidelen zeer goed schoon. Ook is het mogelijk om een coating aan het schoonmaakmiddel toe te voegen waardoor uw boeidelen voor langere tijd schoon blijven. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij vrijblijvend even op locatie komen kijken, zo kunnen wij u adviseren en een goede offerte voor u opmaken.

Voordelen van het wassen met de hand is dat ieder hoekje en randje goed schoon gemaakt kan worden van dichtbij dus weet je zeker dat het echt schoon word! Nadeel is alleen dat er vaak hoog voor de ladder op gegaan moet worden wat natuurlijk weer de nodige risico’s met zich meebrengt.

Voordeel van osmose bewassing is dat er vanaf de grond gewerkt kan worden met een telescoopsteel. Geen gevaarlijke capriolen met de ladder dus. Nadeel hiervan wel, is dat de kleine naden en randjes soms moeilijk tot niet te bereiken zijn.

En dan is er Softwash. Hier worden de voordelen van het wassen met de hand en osmose bewassing gecombineerd! Hierover leest u hieronder meer.

NIEUW! Softwash boeidelen reinigen voor uw woning!

Ook met de nieuwe Softwash techniek zijn de meeste boeidelen goed schoon te krijgen. Sterker nog, met Softwash is het zelfs mogelijk om de meest verweerde boeidelen weer zo goed als nieuw te krijgen! Neem een kijkje op:

Softwash

Of

Vraag direct vrijblijvend een offerte op!
boeidelen reinigen

Veilig uw boeidelen reinigen

Wij doen ons best om ten alle tijden zo veilig mogelijk te werken. Zo nemen we een aantal voorzorgsmaatregelen om gevaarlijk werk te voorkomen. Eerst gaan we bepalen wat de juiste werkwijze is voor uw woning. Dit kan zijn het schoonmaken met de hand, osmose bewassing of de nieuwe Softwash methode. Met osmose bewassing en de nieuwe Softwash methode hoeven we over het algemeen niet meer zelf omhoog en kan er door middel van een telescoopsteel prima worden volstaan in het reinigen van uw boeidelen. Bent u benieuwd wat uw boeidelen reinigen met Softwash inhoud?

Klik dan hier:

Ik wil meer weten!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op:

    Of

    ×