Softwash

dakpannen reinigen

Project in Frankrijk waar het belangrijk is de oude pannen niet te belasten met een hogedrukreiniger

Uw dak reinigen, gevel reinigen of terras reinigen zonder hoge druk? Softwash is uw oplossing!

U kunt uw gevel, bestrating of dak laten reinigen op professionele wijze en met veel zorg door Köhler facilitaire dienstverlening uit Amersfoort. Hiervoor hebben in veel gevallen niet eens een hoogwerker of een hogedrukreiniger nodig!

Wat is Softwash en hoe werkt het?

Softwash is een van de nieuwere ontwikkelingen op de Nederlandse markt. Het bestaat al langere tijd in Amerika waar deze werkmethode op veel plaatsen toegepast wordt. Wat niet zo gek is aangezien deze techniek behalve veilig te gebruiken, ook en veel kleinere kans op schade geeft. Daarnaast werkt met een biologisch afbreekbaar middel.
softwash
dakpannen-reinigen-1
dakpannen-reinigen

Hier is goed het verschil te zien tussen het gespoten deel en het ongespoten deel.

Softwash reinigen zonder hogedruk

Doordat er niet met hoge druk op uw gevel of dakpannen word gespoten, bestaat er geen kans meer dat er voegen worden weggespoten of dakpannen breken zoals bij de leisteen daken tijdens het dak reinigen. Ook is het vaak niet meer nodig om het dak op te gaan of een hoogwerker te huren. Dit, omdat de moeilijk bereikbare plaatsen met een telescoopsteel bereikt kunnen worden. De kans op schade en natuurlijk letsel wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. Natuurlijk worden hier ook een hoop onnodige kosten bespaard!

Door middel van lage druk en een biologisch afbreekbaar middel is het mogelijk vele soorten vervuiling te verwijderen en voor langere tijd te weren. Doordat met Softwash de vervuiling bij de kern word aangepakt blijft het gereinigde oppervlak tot 5x langer schoon.

Waarbij bij de hogedrukreiniger altijd kans is op schade en veel water verbruikt wordt, is bij Softwash de kans op schade aanzienlijk kleiner en wordt er  bovendien tot 3x minder water verbruikt. Ook nog beter voor het milieu dus!

Laat uw gevel of dak reinigen op professionele wijze door Kohler diensten. Wij werken door heel Nederland en dragen zorg voor uw woning of bedrijfspand!

Softwash is onder andere te gebruiken voor:

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen met het Softwash systeem? Wij komen gratis een proefstuk bij u zetten, dus neem direct contact op en laat u verassen!

dakkapel reinigen

Misschien ook interessant voor u:

– Gelijk uw terras of dakkapel laten reinigen zonder het
gebruiken van een hogedrukreiniger? Neem is een een kijkje bij de Softwash!

– Ook uw dakgoten laten reinigen? Kijk hier!

– Zoekt u een glazenwasser voor uw VVE? Klik dat hier

-Gelijk uw boeidelen, gevel of dak laten reinigen?

Laat dit voordelig in 1 pakket uitvoeren!

Garantie op alle diensten

Wij zijn staan voor de kwaliteit van ons werk.
Daarom geven wij altijd kwaliteitsgarantie op alle diensten die wij leveren!

Vraag meer informatie aan!

Glazenwasser Amersfoort