Top
 

Glazenwasser

Op zoek naar een betrouwbare glazenwasser?

Voor het behoud van uw ramen, kozijnen en een helder zicht naar buiten is het van belang uw ramen schoon te houden. Door de glazenwassers van Köhler Facilitaire Diensten dit voor u te laten doen, verzekert u zich ervan dat uw ramen elke keer weer streeploos schoon zijn!

Wij werken voornamelijk op de traditionele manier. Dat houdt in: ouderwets met spons, wisser en een emmer de houten ladder op. Dit doen wij omdat we dan van dichtbij kunnen zien waar we mee bezig zijn en zo ieder vlekje goed weg krijgen. Ook werken wij graag op traditionele wijzen uit liefde voor het vak. Uiteraard doen wij ook aan bewassing met het telewash systeem.

Glazenwasser met Telewash systeem

Met het Telewash systeem is het mogelijk om tot een hoogte van wel 15m te werken terwijl de glazenwasser zelf met beide benen op vaste grond blijft staan. Dit is wel zo veilig en natuurlijk. Natuurlijk omdat er geen hoogwerker gehuurd hoeft te worden en er sneller gewerkt kan worden bespaard u hiermee natuurlijk ook behoorlijk op de kosten.

Een kristalhelder resultaat
voor een scherpe prijs.

 

Bij de prijs zit altijd standaard inbegrepen:

 • Ramen
 • Kozijnen
 • Deuren

U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak wij langskomen! U zit bij ons niet aan een contract vast; u kunt opzeggen wanneer u wilt. Ook eenmalig gebruik van onze diensten is altijd mogelijk.

Dus voor uw woning zijn wij de beste keus. En zijn we dan bij u, denkt u dan ook eens aan uw boeidelen of dakkapel; als we toch op de ladder staan kunnen we deze eventueel ook meteen schoonmaken voor u. Een offerte is geheel vrijblijvend, vraag hem vandaag nog aan!

Neem contact met ons op!

Glazenwasser uw huis spinnenvrij laten maken?

Wij kunnen ook uw kozijnen behandelen tegen spinnenwebben en ander ongedierte. Wilt u meer informatie over deze behandeling? Neem dan direct contact met onze glazenwasser op!

Wij werken met een biologisch verantwoorde oplossing voor uw spinnen probleem. Terwijl er toch zo veel in uw kozijnen zitten, is de spin toch een beschermd diersoort. Daarom mag er dus niet met gif gespoten worden en dit doen wij dan ook niet! Wij brengen een coating aan op uw kozijnen waardoor spinnenwebben zich minder makkelijk hechten aan uw kozijnen en spinnen dus weg blijven. De glazenwasser kan dit gewoon voor u aanbrengen. Deze coating blijft tussen een half jaar en een jaar op uw kozijnen zitten afhankelijk van de weersomstandigheden.

Vraag vandaag nog een offerte of meer informatie aan:

Ik wil van spinnenwebben af!

Let op voor de malafide glazenwasser!

U heeft ze vast wel eens gezien of er van gehoord. Wanneer een glazenwasser claimt het alleenrecht te hebben op een wijk, dan is het is ten zeerste aangeraden deze bedrijven te mijden. Vaak gaat dit hand in hand met afpersing en oplichting.

Hier hebben wij enkele tips hoe u deze bedrijven kunt herkennen:

 

 • Vraag gerust het visitekaartje van de glazenwasser. Gegevens als kamer van koophandel nummer en vestigingsadres zal de hardwerkende ondernemer graag aan u geven. U kunt deze gegevens via de KvK controleren (www.kvk.nl)
 • Zorg voor duidelijke prijsafspraken.
 • Wordt er gelet op veiligheid? Het is bijvoorbeeld van belang dat bijvoorbeeld ladders gekeurd zijn en dat hier op juiste wijze mee gewerkt wordt.
 • Beweert de glazenwasser dat het ‘zijn’ wijk is, en er geen andere bedrijven in de wijk mogen komen? Dan mag u de diegene er gerust op wijzen dat u zelf bepaalt door wie u uw ramen laat wassen.
 • Betaal bij voorkeur achteraf (gepast) en controleer eerst zijn werk. Een goede en eerlijke glazenwasser laat met trots zijn geleverde werk zien. Bij een eerlijk bedrijf mag u vaak ook per bank betalen. U hebt altijd recht op een betalingsbewijs!
 • Ga niet zomaar aan de deur een contract voor langere tijd aan, zeker niet als u verzocht wordt direct vooraf te betalen.
 • Gebruik uw gezond verstand.
 • Heeft u te maken met intimiderende personen of komen deze gewelddadig over? Aarzel niet en bel de politie.

Köhler Diensten is daarentegen betrouwbaar en staat altijd voor u klaar met 100% kwaliteitsgarantie!

×