Top
 

Dakkapel reinigen

Uw dakkapel reinigen.

Op veel dakkapellen is Trespa aangebracht om de levensduur te verlengen. Toch kan het verstandig zijn om op tijd uw dakkapel te reinigen. Trespa of geschilderd hout krijgt namelijk ten alle tijden te maken met alle weersomstandigheden die de natuur te bieden heeft. Hierdoor krijgt u temaken met schimmel en mos aanslag op de voor en zijkant van uw dakkapel. Door hier op tijd bij te zijn kunt en een per jaar of eens per 2 jaar het dakkapel te onderhouden, kunt u behoorlijk in de kosten besparen.

Verkleuren dakkapel

Begint uw dakkapel te verkleuren? Dat is het teken om direct in te grijpen en uw dakkapel te reinigen. Verkleuring is een teken dat mossen en schimmels zich hebben gehecht aan uw dakkapel. Dit is vaak nog goed schoon te krijgen en kan uw dakkapel er weer als nieuw uit komen te zien. Wanneer de vervuiling langere tijd op aan dakkapel gehecht is, is de kans groot dat dit is doorgedrongen in uw verf. In dit geval zal er vaak opnieuw geschilderd moeten worden. Door dus eens in de zo veel tijd uw dakkapel te laten reinigen voorkomt u een hoop ellende en bespaard u een hoop geld.

 

Laat ons uw dakkapel reinigen!

Wij maken al jaren dakkapellen schoon met veel succes. Zo word er altijd gekeken naar wat er voor u belangrijk is en krijgen zelfs de meest vervuilde dakkapellen weer schoon door middel van Softwash. Wij reinigen uw dakkapel met de juiste middelen en wassen ook altijd uw ramen mee. Ook het vrijmaken van de regenwaterafvoer behoort tot de mogelijkheden.

Vraag direct meer informatie aan:

Vraag een offerte aan
×