dakkapel reinigen

Kohler diensten

Uw dakkapel reinigen.

Op veel dakkapellen is Trespa aangebracht om de levensduur te verlengen. Toch kan het verstandig zijn om op tijd uw dakkapel te reinigen. Trespa of geschilderd hout krijgt namelijk ten alle tijden te maken met alle weersomstandigheden die de natuur te bieden heeft. Hierdoor krijgt u temaken met schimmel en mos aanslag op de voor en zijkant van uw dakkapel. Door hier op tijd bij te zijn kunt en een per jaar of eens per 2 jaar het dakkapel te onderhouden, kunt u behoorlijk in de kosten besparen.

Handig om tegelijk te laten uitvoeren met uw dakkapel reiniging:

Verkleuren dakkapel

 

Begint uw dakkapel te verkleuren? Dat is het teken om direct in te grijpen en uw dakkapel te reinigen. Verkleuring is een teken dat mossen en schimmels zich hebben gehecht aan uw dakkapel. Dit is vaak nog goed schoon te krijgen en kan uw dakkapel er weer als nieuw uit komen te zien. Wanneer de vervuiling langere tijd op aan dakkapel gehecht is, is de kans groot dat dit is doorgedrongen in uw verf. In dit geval zal er vaak opnieuw geschilderd moeten worden. Door dus eens in de zo veel tijd uw dakkapel te laten reinigen voorkomt u een hoop ellende en bespaard u een hoop geld.

 

 

 

dakkapel reinigen
Kohler diensten

Laat ons uw dakkapel reinigen!

Wij maken al jaren dakkapellen schoon met veel succes. Zo word er altijd gekeken naar wat er voor u belangrijk is en krijgen zelfs de meest vervuilde dakkapellen weer schoon door middel van Softwash. Wij reinigen uw dakkapel met de juiste middelen en wassen ook altijd uw ramen mee. Ook het vrij maken van de regenwaterafvoer behoort tot de mogelijkheden.

Wat uiteraard bij onze reiniging zit inbegrepen is het wassen van de ramen van het dakkapel! Het klinkt zo simpel maar vaak word alleen het houtwerk schoon gemaakt en word het glas vergeten. Zo is uw volledige dakkapel zo goed als nieuw na een goede schoonmaakbeurt!

NIEUW! Dakkapel reinigen middels Softwash!

In plaats van het traditioneel afschrapen van vuil en verf of het gebruik van een telewashsyteem, kan het schoonmaken met softwash de beste manier zijn om uw dakkapel te reinigen. Softwash is een revolutionaire techniek voor het schoonmaken van harde oppervlakken zoals daken en gevels. In tegenstelling tot hogedruk reiniging, gebruikt het een lage druk met een speciale reinigingsoplossing die ervoor zorgt dat alle vuil en verontreinigingen worden verwijderd zonder beschadiging van de oppervlakken. Het is ook een milieuvriendelijke manier van schoonmaken omdat er minder water gebruikt wordt. En de middelen biologisch afbreekbaar zijn. Door gebruik te maken van softwash kunt u uw dakkapel schoon en geconditioneerd houden, zodat het er weer als nieuw uitziet en langer meegaat.

boeidelen reinigen

Misschien ook interessant voor u:

– Gelijk uw terras of dakkapel laten reinigen zonder het
gebruiken van een hogedrukreiniger? Neem is een een kijkje bij de Softwash!

– Ook uw dakgoten laten reinigen? Kijk hier!

– Zoekt u een glazenwasser voor uw VVE? Klik dat hier

-Gelijk uw boeidelen, gevel of dak laten reinigen?

Laat dit voordelig in 1 pakket uitvoeren!

Ook zijn wij aangesloten bij SieV

Garantie op alle diensten

Wij zijn staan voor de kwaliteit van ons werk. 
Daarom geven wij altijd kwaliteitsgarantie op alle diensten die wij leveren!

Vraag meer informatie aan!

Glazenwasser Amersfoort