Glazenwasser Hilversum

Glazenwasser hilversum

Welkom bij Köhler Diensten glazenwasser Hilversum!

Glazenwasser Hilversum Köhler Diensten, dé specialist in glasbewassing. Onze professionele glazenwassers zorgen voor sprankelend schone ramen, zowel voor particulieren als bedrijven. Kies voor ons betrouwbare en efficiënte team en geniet van een glashelder resultaat. Maak vandaag nog een afspraak met Glazenwasser Hilversum. Wij denken namelijk met u mee en kunnen de reiniging van uw volledige pand uit handen nemen!

  • Ramen
  •  Dorpels
  • Kozijnen
  • Deuren
  • spinnenwebben
  • Dakgoten

Glazenwasser Hilversum met Telewash systeem

Met behulp van het innovatieve Telewash systeem zijn we in staat om tot 15 meter hoogte te werken, terwijl uw glazenwasser veilig en stabiel op de grond blijft staan. Niet alleen zorgt dit voor aanzienlijk meer veiligheid tijdens het werk, maar u kunt ook nog eens flink besparen op de kosten omdat er geen dure hoogwerker meer gehuurd hoeft te worden. Onze expertise en ervaring staan volledig tot uw beschikking. Wij kunnen u helpen om het beste resultaat te behalen met ons Telewash systeem. Neem vandaag nog contact met ons op!

Glazenwasser
Glazenwasser soest

Een kristalhelder resultaat

U heeft volledige controle over wanneer en hoe vaak we langskomen! U kunt ook altijd gebruik maken van onze diensten op een éénmalige basis. Daarom zijn wij de beste keuze voor je residentiële of commerciële eigendom. We vereisen geen contract, dus u bent altijd vrij in uw keuze!

Of het nu gaat om de reiniging van uw ramen, dakkapel, gevel, dak of terras kunt u altijd bij ons terecht. Een volledige service dus om uw pand in optimale staat te krijgen en ook te behouden. Een offerte is uiteraard vrijblijvend dus vraag deze vandaag nog aan!

Wij zijn onder andere actief in:

 

Maar we verrichten onze werkzaamheden ook buiten dit werkgebied!

Uw glazenwasser Hilversum het huis spinnenvrij laten maken?

Als glazenwasser Hilversum hebben wij ons ook gespecialiseerd in het spinnenweb vrij houden van uw pand. Niet alleen door schoon te maken maar ook schoon te houden! Zo kunnen wij ook uw kozijnen behandelen tegen spinnenwebben en ander ongedierte. Wilt u meer informatie over deze behandeling? Neem dan direct contact uw Glazenwasser Hilversum op!

Wij werken met een biologisch verantwoorde oplossing voor uw spinnen probleem. Ondanks de overvloed van spinnen die uw kozijnen bevolken, is de spin toch een beschermd diersoort. Daarom mag er dus niet met gif gespoten worden en dit doen wij dan ook niet! Wij brengen een coating aan op uw kozijnen waardoor spinnenwebben zich minder makkelijk hechten aan uw kozijnen en spinnen dus weg blijven. Uw Glazenwasser Hilversum kan dit gewoon voor u aanbrengen. Deze coating blijft tussen een half jaar en een jaar op uw kozijnen zitten afhankelijk van de weersomstandigheden.

boeidelen reinigen

Tot snel!

Bedankt voor het vertrouwen in Köhler Diensten glazenwasser Hilversum. Wij zijn er trots op dat we onze klanten van dienst mogen zijn en we staan altijd voor u klaar om te zorgen voor een glashelder resultaat waar u blij van wordt. Of het nu gaat om uw ramen, kozijnen, gevel tot dak wij hebben de juiste kennis en ervaring om het perfecte schoonmaakresultaat te leveren.

 

Met trots zijn wij aangesloten bij vakvereniging SieV en Code Verantwoord Martktgedrag

Garantie op alle diensten

Wij zijn staan voor de kwaliteit van ons werk. 
Daarom geven wij altijd kwaliteitsgarantie op alle diensten die wij leveren!

Vraag meer informatie aan!

Glazenwasser Amersfoort