Bouwschoonmaak

[vc_row content_width=”grid”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1577892237814{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column_text]

Professionele bouwschoonmaak

Wanneer u op zoek bent naar professionele bouwschoonmaak diensten, is Köhler Facilitaire Dienstverlening de expert waarmee u wilt samenwerken. Of het nu gaat om een klein renovatieproject of een groot bouwproject, onze diensten zorgen ervoor dat uw gebouw er op zijn best uitziet.

Bouwschoonmaak is een essentieel onderdeel van elk bouwproject.

Het draait niet alleen om het esthetische aspect, maar ook om veiligheid. Resten van bouwmaterialen, stof en vuil kunnen risico’s vormen voor zowel de bouwvakkers op de locatie als voor de uiteindelijke gebruikers van het gebouw. Onze deskundige teams zorgen ervoor dat uw bouwlocatie veilig en schoon is gedurende het hele bouwproces.

Onze bouwschoonmaak diensten omvatten een breed scala aan taken, waaronder het verwijderen van bouwafval, stofzuigen, vegen, schrobben en wassen van vloeren en ramen, het reinigen van sanitaire voorzieningen en nog veel meer. We gebruiken de nieuwste schoonmaakapparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw bouwplaats er op zijn best uitziet en klaar is voor de volgende fase van het project of voor de uiteindelijke oplevering.

 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][mkd_button type=”solid” size=”” hover_type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Vraag een offerte aan” link=”https://www.kohlerdiensten.nl/contact/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#00966b” hover_background_color=”#00966b” border_color=”#00966b” hover_border_color=”#00966b”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Bij Köhler Facilitaire Dienstverlening begrijpen we ook dat duurzaamheid belangrijk is in de bouwsector. Daarom streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en -methoden. We zijn ook toegewijd aan het correct verwijderen en recycleren van bouwafval om bij te dragen aan een groenere bouwsector.

Onze toewijding aan uitstekende klantenservice maakt ons de beste keuze voor bouwschoonmaak diensten. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we aan hun verwachtingen voldoen en deze overtreffen. Of u nu een aannemer, projectmanager of eigenaar van een gebouw bent, u kunt vertrouwen op onze professionaliteit, betrouwbaarheid en aandacht voor detail.

Met Köhler Facilitaire Dienstverlening als uw partner voor bouwschoonmaak, kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is – het voltooien van uw bouwproject op tijd en binnen budget, terwijl wij voor de schoonmaak zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze bouwschoonmaak diensten uw bouwproject kunnen ondersteunen.

In de concurrerende bouwsector kan het hebben van een betrouwbare partner voor bouwschoonmaak het verschil maken tussen een goed uitgevoerd project en een geweldig project. Laat Köhler Facilitaire Dienstverlening u helpen om het laatste te bereiken met onze professionele, efficiënte en betaalbare bouwschoonmaak diensten. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][mkd_button type=”solid” size=”” hover_type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Vraag een offerte aan” link=”https://www.kohlerdiensten.nl/contact/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#00966b” hover_background_color=”#00966b” border_color=”#00966b” hover_border_color=”#00966b”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1578491834843{margin-bottom: 25px !important;}”][mkd_elements_holder items_float_left=”yes” alignment_one_column=”center”][mkd_elements_holder_item item_width=”1-2″ item_padding=”18px 0px 0px” item_margin=”0px -13px 0px” horizontal_aligment=”center” vertical_alignment=”middle” item_padding_1024_1280=”23px 0px 0px”][mkd_image_gallery type=”slider” show_title_desc=”no” autoplay=”5″ pretty_photo=”no” arrows=”yes” dots=”no” images=”16638,16640,16641″ image_size=”full”][/mkd_elements_holder_item][/mkd_elements_holder][vc_column_text]

Bij Köhler Facilitaire Dienstverlening hebben we jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige bouwschoonmaak diensten. Wij begrijpen dat elke bouwplaats uniek is en stellen daarom een op maat gemaakt schoonmaakplan op dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Of u nu behoefte heeft aan regelmatige schoonmaakdiensten gedurende de bouwfase of een diepgaande eindschoonmaak aan het einde van het project, wij staan voor u klaar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_width=”grid” content_aligment=”center”][vc_column css=”.vc_custom_1491290556600{margin-bottom: -83px !important;}”][vc_empty_space height=”20px”][mkd_button type=”outline” size=”” hover_type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Terug naar alle diensten” link=”https://www.kohlerdiensten.nl/particuliere-diensten/” color=”#00996b” hover_color=”#00996b” hover_background_color=”#ffffff” border_color=”#00996b” hover_border_color=”#00996b”][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row]