gevelreiniging

Softwash
gevel reinigen

Professionele Gevelreiniging door Köhler Diensten

De staat van uw gebouw spreekt volumes over uw bedrijf of thuis. Een goed onderhouden, schone uitstraling is essentieel en bij Köhler Diensten begrijpen we dat. Wij bieden uitmuntende gevelreiniging en gevel impregneren diensten om uw pand weer te laten stralen.
 
Om uw gevelreiniging compleet te maken en voorlopig weer onderhoudsvrij te zijn bieden wij ook het volgende aan:

Uitgebreide Gevelreiniging

 

Er zijn natuurlijk verschillende type gevels die aan verschillende eisen stellen wat betreft het reinigen ervan. Wij zijn ervaren in het reinigen van de volgende type gevels

  • Gevelplaten
  • stenen gevels
  • damwandprofiel
  • geschilderde gevels
  • stucwerk
  • hout

 

Kortom, voor praktisch alle gevel reiniging klussen kunt u bij ons terecht.

Gevelreiniging
gevel reiniging

Beschermende dienst van Gevel Impregneren

Naast het reinigen van gevels, bieden we bij Köhler Diensten ook gevel impregneren diensten aan. Dit proces is bedoeld om uw gevel te beschermen tegen weersinvloeden, de levensduur van uw gebouw te verlengen en toekomstig onderhoud te verminderen. Gevel impregneren creëert een waterafstotende barrière, voorkomend dat vocht het pand binnendringt, wat schimmelgroei, mos en vorstschade kan veroorzaken.

Toegewijd aan Uw Behoeften

Bij Köhler Diensten nemen we uw behoeften serieus. Wij zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit diensten tegen concurrerende prijzen. Onze gevelreiniging en gevel impregneren diensten zijn erop gericht uw pand te beschermen en tegelijkertijd de esthetiek te verbeteren.

 

 

Het Belang van Professionele Gevelreiniging en Gevel Impregneren

Het belang van professionele gevelreiniging en gevel impregneren kan niet worden overschat. Deze diensten dragen niet alleen bij aan het behouden van de waarde van uw pand, maar ze creëren ook een aangenamere omgeving voor degenen die er wonen of werken.

Kies voor Köhler Diensten

Bij Köhler Diensten zijn we trots op het leveren van diensten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze gevelreiniging en gevel impregneren diensten, en ontdek hoe we u kunnen helpen uw pand er op zijn best uit te laten zien. Laat Köhler Diensten zorgen voor uw onderhouds- en reinigingsbehoeften. Met onze diepgaande gevelreiniging en beschermende gevel impregneren diensten, kunt u rekenen op een gebouw waar u trots op kunt zijn.

gevelreiniging

Gevel reiniging door middel van Softwash!

De nieuwste techniek wat betreft uw gevel reinigen die wij toepassen is Softwash. Op deze manier kunnen wij de meeste gevels zeer effectief en snel behandelen. Het resultaat is vaak al direct zichtbaar, geen kans op schade door hoge druk, biologisch afbreekbaar, kosten en tijdsbesparend. Kortom de voordelen zijn eindeloos!

Hier volgens een aantal voorbeelden van gevel reinigen met Softwash

Misschien ook interessant voor u:

– Gelijk uw terras of dakkapel laten reinigen zonder het
gebruiken van een hogedrukreiniger? Neem is een een kijkje bij de Softwash!

– Ook uw dakgoten laten reinigen? Kijk hier!

– Zoekt u een glazenwasser voor uw VVE? Klik dat hier

-Gelijk uw boeidelen, gevel of dak laten reinigen?

Laat dit voordelig in 1 pakket uitvoeren!

Garantie op alle diensten

Wij zijn staan voor de kwaliteit van ons werk. 
Daarom geven wij altijd kwaliteitsgarantie op alle diensten die wij leveren!

Vraag meer informatie aan!

Glazenwasser Amersfoort