Top
 

Glasbewassing

Een kristalhelder resultaat
voor een scherpe prijs.

Voor het behoud van uw ramen, kozijnen en een helder zicht naar buiten is het van belang uw ramen schoon te houden. Door Köhler Facilitaire Diensten dit voor u te laten doen, verzekert u zich ervan dat uw ramen streeploos schoon zijn!

Wij werken voornamelijk op de traditionele manier. Dat houdt in: lekker ouderwets met een inwasser, de wisser en een emmer de houten ladder op. Dit doen wij omdat we dan ook uw kozijnen goed kunnen bereiken en een omdat houten ladder veilig en betrouwbaar is. Waar een ladder niet toereikend is, zullen wij in overleg een hoogwerker of andere opties toepassen.

Wij wassen uw woning al vanaf €10!

Bij de prijs zit altijd standaard inbegrepen:

  • Ramen
  • Kozijnen
  • Deuren

U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak wij langskomen! U zit bij ons niet aan een contract vast; u kunt opzeggen wanneer u wilt. Ook eenmalig gebruik van onze diensten is altijd mogelijk.

Dus voor uw woning zijn wij de beste keus. En zijn we dan bij u, denkt u dan ook eens aan uw boeidelen of dakkapel; als we toch op de ladder staan kunnen we deze eventueel ook meteen schoonmaken voor u. Een offerte is geheel vrijblijvend, vraag hem vandaag nog aan!

Heeft u last van spinnenwebben?

Wij kunnen ook uw kozijnen behandelen tegen spinnenwebben en ander ongedierte. Wilt u meer informatie over deze behandeling? Neem dan direct contact met ons op!

Vraag een offerte aan