Top
 

Kantoor schoonmaak

Levert kantoor schoonmaak u geld op?

 

Om te beginnen werkt een schoon kantoor motiverend voor uw personeel en het oogt goed bij uw klanten. Niet allen draagt een goede hygienne bij aan de motivatie van uw medewerkers, ook geeft het een rustige werkomgeving wat weer bijdraagt aan een hogere productiviteit. Uw medewerkers hoeven zich alleen maar te focussen op waar ze echt goed in zijn en raken niet afgeleid door een vieze of nog schoon te maken werkomgeving.

Wanneer u ook klanten op kantoor ontvangt, is het natuurlijk van groot belang dat de kantoor schoonmaak goed geregeld is. Een schoon en representatief bedrijf is een fijne ervaring voor uw klanten. Dat zorgt er voor dat uw klanten graag bij u terugkomen. Zo levert kantoor schoonmaak u geld op! Een professioneel bedrijf begint bij een opgeruimd en schoon kantoor!

Kantoor schoonmaak op maat
bij Köhler Facilitaire Diensten

Wij maken samen met u een programma op maat voor de kantoor schoonmaak.
Hierbij houden we rekening met wat voor u echt belangrijk vind.

Wij houden bijvoorbeeld standaard rekening met het volgende:

  • Wilt u de schoonmaak binnen of buiten kantoor uren?
  • Moeten er sanitaire voorziening worden aangevuld?
  • Moet er dagelijks, wekelijks of maandelijks worden schoongemaakt?
  • De entree word niet alleen binnen maar ook buiten schoon gehouden?
  • Hoe oogt de omgeving om uw pand?

Dit zijn een aantal punten waar we rekening mee houden bij de kantoor schoonmaak. Natuurlijk bepaald u volledig zelf uw wensen en zullen wij met u mee denken. Wanneer u klant bij ons bent geven wij ook altijd vrijblijvend advies over de mogelijkheden om uw kantoor schoon te krijgen en te houden. Ook door het leveren en aanvullen van uw sanitaire voorzieningen willen we uw kantoor zo veel mogelijk ontzorgen. Zo hoeven u en uw medewerkers zich alleen maar bezig te houden met waar u goed in bent!

Vast team voor uw kantoor schoonmaak

Een vast team, vriendelijk en discreet, zorgt voor een duurzame, efficiënte maar vooral effectieve kantoor schoonmaak. Wij luisteren naar uw wensen en denken hierin graag mee. Of dat nu dagelijks, wekelijks of periodiek is, Köhler Facilitaire Diensten staat voor u klaar!

 

Nog meer gemak? Ontdek onze All-In-One service!

Ook vullen wij uw voorraden aan!
Vraag een offerte aan

Bedrijfsruimte laten desinfecteren?

Zeker in deze tijden waarin hygiene steeds belangrijker word is het van groot belang uw kantoor schoonmaak goed te laten uitvoeren. Wij kunnen werken met speciale desinfecterende middelen en deze ook aan u leveren. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan een gezondere wereld.

Ook kunnen wij ruimtes op professionele wijze desinfecteren met middelen die goedgekeurd zijn door het RIVM voor deze doeleinden. Wij bereiken alle plaatsen waar u met de hand misschien moeilijk bij zou kunnen of wat veel tijd in beslag neemt. Wij willen de situatie niet uitbuiten en rekenen hiervoor dan ook een zo laag mogelijk bedrag. Desinfecteren kan bij ons al vanaf 30 voor meerdere kleine ruimtes.

Dus kiest u voor een snelle efficiënte manier om een openbare ruimte te ontsmetten? Bel ons direct! Wij staan 24/7 voor u klaar!

Laat uw gegevens achter dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

    Of

    ×