Kantoor schoonmaak

Wat levert kantoor schoonmaak u op?

Om te beginnen werkt een schoon kantoor motiverend voor uw personeel en het oogt goed bij uw klanten. Niet allen draagt een goede hygienne bij aan de motivatie van uw medewerkers, ook geeft het een rustige werkomgeving wat weer bijdraagt aan een hogere productiviteit. Uw medewerkers hoeven zich alleen maar te focussen op waar ze echt goed in zijn en raken niet afgeleid door een vieze of nog schoon te maken werkomgeving.

Wanneer u ook klanten op kantoor ontvangt, is het natuurlijk van groot belang dat de kantoor schoonmaak goed geregeld is. Een schoon en representatief bedrijf is een fijne ervaring voor uw klanten. Dat zorgt er voor dat uw klanten graag bij u terugkomen. Zo levert kantoor schoonmaak u geld op! Een professioneel bedrijf begint bij een opgeruimd en schoon kantoor!

Naast de kantoor schoonmaak leveren wij ook voor uw bedrijf de volgende diensten:

Kantoor schoonmaak op maat

Wij maken samen met u een programma op maat voor de kantoor schoonmaak.
Hierbij houden we rekening met wat voor u echt belangrijk vind.

Wij houden bijvoorbeeld standaard rekening met het volgende:

  • Wilt u de schoonmaak binnen of buiten kantoor uren?
  • Moeten er sanitaire voorziening worden aangevuld?
  • Moet er dagelijks, wekelijks of maandelijks worden schoongemaakt?
  • De entree word niet alleen binnen maar ook buiten schoon gehouden?
  • Hoe oogt de omgeving om uw pand?

 

Dit zijn een aantal punten waar we rekening mee houden bij de kantoor schoonmaak. Natuurlijk bepaald u volledig zelf uw wensen en zullen wij met u mee denken. Wanneer u klant bij ons bent geven wij ook altijd vrijblijvend advies over de mogelijkheden om uw kantoor schoon te krijgen en te houden. Ook door het leveren en aanvullen van uw sanitaire voorzieningen willen we uw kantoor zo veel mogelijk ontzorgen. Zo hoeven u en uw medewerkers zich alleen maar bezig te houden met waar u goed in bent!

kantoor schoonmaak

vast team voor uw kantoor schoonmaak

Een vast team, vriendelijk en discreet, zorgt voor een duurzame, efficiënte maar vooral effectieve kantoor schoonmaak. Wij luisteren naar uw wensen en denken hierin graag mee. Of dat nu dagelijks, wekelijks of periodiek is, Köhler Facilitaire Diensten staat voor u klaar!

Nog meer gemak? Ontdek onze All-In-One service!

Naast kantoor schoonmaak ook exterieur reiniging

Bent u op zoek naar betrouwbare en professionele kantoorreiniging die zowel binnen als buiten reinigingsbehoeften dekt? Zoek niet verder! bij Kohler Diensten hebben we de expertise en apparatuur om aan al uw reinigingsvereisten te voldoen. Of u nu uw ramen wilt laten schoonmaken met onze uitstekende glaswas-service, uw gebouwgevel wilt laten reinigen met onze hoogwaardige gevelreinigingsservice, of uw buitenruimte wilt laten opfrissen met onze effectieve terrasreinigingsservice, wij hebben u gedekt! We kunnen ook helpen om het dak van uw gebouw schoon en netjes te houden met onze gespecialiseerde dakreinigingsservice.

Ons team van deskundige en ervaren schoonmakers is toegewijd aan het leveren van eersteklas reinigingsdiensten om ervoor te zorgen dat uw eigendom er op zijn best uitziet en aanvoelt. We weten dat het handhaven van een schone kantooromgeving cruciaal is voor de gezondheid en productiviteit van uw bedrijf, en daarom zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende reinigingsdiensten met oog voor detail en kwaliteit.

Dus als u behoefte heeft aan een uitgebreide kantoorreinigingsservice, neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw eigendom in optimale staat te krijgen!

Misschien ook interessant voor u:

– Gelijk uw terras of dakkapel laten reinigen zonder het
gebruiken van een hogedrukreiniger? Neem is een een kijkje bij de Softwash!

– Ook uw dakgoten laten reinigen? Kijk hier!

– Zoekt u een glazenwasser voor uw VVE? Klik dat hier

-Gelijk uw boeidelen, gevel of dak laten reinigen?

Laat dit voordelig in 1 pakket uitvoeren!

Garantie op alle diensten

Wij zijn staan voor de kwaliteit van ons werk. 
Daarom geven wij altijd kwaliteitsgarantie op alle diensten die wij leveren!

Vraag meer informatie aan!

Glazenwasser Amersfoort