Top
 

Gevel reinigen

Uw gevel reinigen.

Wanneer wij uw gevel reinigen verbetert de uitstraling van uw woning en draagt dit bij aan de levensduur van uw pand. Uw gevel is samen met uw dak 90% van het aangezicht van uw woning. Wanneer een gevel goed onderhouden wordt, geeft dit een prachtige uitstraling waar u keer op keer van geniet wanneer u er naar kijkt!

Ook voor de duurzaamheid is het van belang om uw gevel goed te onderhouden. Een lang niet gereinigde gevel kan er voor zorgen dat de gevel niet meer vochtwerend is. Dit brengt een hoop andere problemen met zich mee zoals vochtplekken, schimmelvorming of een muffe lucht. Gevelreiniging kan ook de waarde van uw huis verhogen want het is dan in een betere staat. Een offerte is geheel vrijblijvend, vraag hem vandaag nog aan!

Wat voor gevels reinigen wij?

Er zijn natuurlijk verschillende type gevels die aan verschillende eisen stellen wat betreft het reinigen ervan. Wij zijn ervaren in het reinigen van de volgende type gevels

 • Gevelplaten
 • stenen gevels
 • damwandprofiel
 • geschilderde gevels
 • stucwerk
 • hout

Hoe gaan wij te werk met uw gevel reinigen.

Uiteraard werken wij met grote zorg voor uw gevel en zullen de gevel eerst inspecteren op stevigheid, een plan van aanpak maken en een proefstuk zetten. Wij nemen ook altijd bij voorkeur de minst agressieve methode om uw gevel te reinigen. Zo voorkomen we onnodige schade en kunnen we de kosten zo veel mogelijk beperken!

Uiteraard zullen wij na de werkzaamheden zorgvuldig ook nog uw ramen wassen zodat uw gehele gevel weer fris en gereinigd is.

Na het gevel reinigen de gevel impregneren.

Door uw gevel te impregneren blijft deze langer schoon dan wanneer u dit niet laat doen. Doordat het impregneer middel zich tot diep in de poriën van de gevel doordringt, wordt de gevel waterafstotend tot wel 10 jaar!

Wanneer u gevel is gereinigd is het dus verstandig deze direct te laten impregneren. Wanneer u namelijk alleen de gevel reinigt zal het vuil de mossen, schimmels en vuil binnen de kortste keren zich weer aan uw gevel hechten.

Voor dat de gevel geïmpregneerd kan worden moet de gevel wel in goede staat zijn. Dat houd in dat alle herstelwerkzaamheden  bijvoorbeeld voegen van de gevel uitgevoerd moeten zijn. Door het waterafstotend vermogen van het impregneermiddel kan het deze werkzaamheden moeilijker dan wel onmogelijk maken.

Ook impregneren kunnen wij uiteraard voor u doen!

Gevel reinigen met Softwash.

Softwash is een revolutionaire manier van gevel reinigen. Met deze methode wordt er met een biologisch afbreekbaar middel gewerkt dat snel en efficiënt uw gevel reinigt. Meer weten over Softwash?

klik dan hier!

Of

Maak direct een afspraak!

U kunt natuurlijk ook gewoon uw gegevens achter laten en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op:

  Of

  Gevel reiniging door middel van Softwash!

  De nieuwste techniek wat betreft uw gevel reinigen die wij toepassen is Softwash. Op deze manier kunnen wij de meeste gevels zeer effectief en snel behandelen. Het resultaat is vaak al direct zichtbaar, geen kans op schade door hogedruk, biologisch afbreekbaak, kosten en tijdsbesparend. Kortom de voordelen zijn eindeloos!

  Hier volgens een aantal voorbeelden van gevel reinigen met Softwash:

  Kohler diensten
  Kohler diensten
  softwash
  ×