Top
 

Glasbewassing zakelijk

Een investering in het waardebehoud van uw bedrijfspand.

U onderneemt liever dan dat u uw ramen aan het wassen bent. Dit is vaak een behoorlijke klus omdat niet alles even makkelijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door de hoogte. Wij bieden u een totaaloplossing waarmee uw (etalage)ramen altijd glashelder zijn. Streeploos schoon glaswerk van uw bedrijf, kantoor of winkel geeft uw pand de professionele uitstraling die het verdient.

Maatwerk

Elk gebouw is anders, dit vraagt dus om maatwerk. Samen met u bekijken we de situatie en stellen we een plan op om uw beglazing en kozijnwerk schoon te houden. Wij beschikken over het juiste professionele materiaal om de beglazing en het kozijnwerk grondig te reinigen.

Wij werken volgens duidelijke afspraken, leveren kwaliteit en houden rekening met bijvoorbeeld uw openingstijden. Dus ook voor uw bedrijf is Köhler Facilitaire Diensten de beste keus. En zijn we dan bij u, denkt u dan ook eens aan bijvoorbeeld de boeidelen of gevel; als we toch voor u aan de slag gaan kunnen we deze eventueel ook meteen schoonmaken voor u.

Een afspraak om u van advies te dienen is zo gemaakt en een offerte is altijd geheel vrijblijvend, vraag hem vandaag nog aan!

Vraag een offerte aan